Команда Порошенка звернулась до поліції з заявою про дискредитацію їх штабу конкурентами

14.03.2019, 17:44
16392

Представники виборчого штабу Петра Порошенка звернулися до поліції з заявою про те, що їх конкуренти намагаються поширювати в інформаційному просторі неправдиві дані, “що працюють” проти їх кандидата.

Читайте також: Охоронці Порошенка виштовхали із площі журналіста, який запитав про махінації Свинарчука (відео)

Спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв заявив на брифінгу, що кандидата від його партії та і команду загалом намагаються дискредитувати та оббрехати в інформаційному просторі. Про це повідомляє “Інтерфакс Україна“.

За словами Мєдвєдєва, останнім часом в ЗМІ з’явилося багато неправдивої інформації, фігурантами якої нібито є представники команди Порошенка.

“Це, нібито, протокольне рішення за результатами закритої наради, на якому керівник виборчого штабу Віталій Ковальчук передає якісь листи і рознарядки керівникам підприємств агітувати людей за Порошенко. Це абсолютний фейк, який не має ніякого відношення до реальності”, – запевняє Медведєв.

Чоловік також говорить, що в Дніпропетровській і Київській областях зафіксовані телефонні дзвінки виборцям від псевдоагітаторів, які пропонували виборцям гроші за те, щоб вони проголосували за Порошенка.

“За цими фактами команда Порошенка звернулася в Національну поліцію і ми розраховуємо на реєстрацію нашої заяви про кримінальне правопорушення”, – каже він.

Представник виборчого штабу також підкреслив, що “за такими технологіями можуть стояти і стоять кілька виборчих штабів кандидатів у президенти”.

“Ми володіємо інформацією від одного зі штабів, в якому розроблена спеціальна програма про імітацію доказів (компрометуючих команду Порошенко – ред.), яка передбачає і монтаж постановочних відео з залученням напівпрофесійних акторів, або просто масовки”, – сказав Медведєв.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com