Охоронці Порошенка виштовхали із площі журналіста, який запитав про махінації Свинарчука (відео)

14.03.2019, 12:44
16372

На мітингу Петра Порошенка в Чернігові місцевий журналіст підійняв плакат з написом “А що там Свинарчук?”, який охоронці “Гаранта” зіжмакали, а чоловіка вивели із площі.

Читайте також: “Ти став президентом на крові хлопців із 51 бригади”: в Луцьку з’явився банер перед приїздом Порошенка, який вночі ж і зірвали

Прозорість теперішньої влади з кожним днем вражає все більше. У Чернігові, під час зустрічі з Петром Порошенком на центральній площі, місцевий журналіст Євген Куксін підняв плакат “А що там із Свинарчуком?”. Замість того, щоб відповісти на питання стосовно резонансної справи розкрадання оборонного сектора друзями Президента, до чоловіка підійшла охорона “Гаранта”. Вони зім’яли плакат, а Куксіна змусили вийти за “нехорошу поведінку”.

Про даний інцидент Куксін написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ви сєбя плохо вєдьотє – зривають цей же плакат охоронці президента і виштовхують мене з площі”, – розповів журналіст. “Питання “А чи буде сидіти Свинарчук-Гладковський?”, про рівень “нечуваної свободи слова” і так далі можна не піднімати. І так все зрозуміло”, – додав він й опублікував відео, на якому чітко видно дії охорони Порошенка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com