Комаровський розповів, що робити хворим на коронавірус у разі задухи (відео)

4.12.2020, 11:09
90758

Лікар і телеведучий Євген Комаровський поділився лайфхаком, який підказав йому один із глядачів. Доктор показав, як хворі, яким рекомендується спати на животі, можуть спростити собі життя.

Читайте також: Вчені знайшли новий препарат, що блокує передачу коронавірусу за 24 години

На початку відео лікар нагадав, що важким хворим і пацієнтам в стані середньої тяжкості рекомендується лежати на животі – це один з найефективніших способів активізації повітрообміну в легких.

“Коли у людини коронавірус у важкій формі, то один з найефективніших способів активізації повітрообміну в легенях – положення на животі. Вірус вражає задні відділи легенів і коли людина лежить на животі, то в цих відділах, які найбільш запалені, активізується повітрообмін. Це покращує стан людини, причому значно”, – сказав Комаровський.

Водночас, сон на животі корисний і у разі середньої форми хвороби. “Будь-яке ураження легень, будь-яка задуха – треба лежати на животі”, – радить Комаровський.

Він також додав, що людям з зайвою вагою складно прийняти таке положення. Проте він дав пораду: вийняти пружини з матрацу у області живота.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com