Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 29-30 травня

29.05.2021, 20:09
97342

Нинішні вихідні, 29 і 30 травня, об’єднує необхідність протистояння можливим моральним проблемам, які можуть ускладнити життя в цей час. Щоправда, зірки заспокоюють: не трапиться нічого такого, з чим людина – зрозуміло, за бажання – не змогла би впоратися, так що бажано озброїтися гарним настроєм і дивитися в майбутнє з оптимізмом попри все.

Читайте також: Злітаємо в небеса: названі 3 секс-пози для множинного оргазму (фото 18+)

У суботу, 29 травня, занадто великий ризик піддатися чужому впливу, до того ж його джерелом можуть стати як непорядні, що переслідують свою – корисливу – мету люди, так і друзі або близькі, які захочуть схилити вас в свою віру. У таких випадках можна на час прийняти чужу точку зору і вчинити зовсім не так, як хотілося спочатку, але завжди важливо пам’ятати, що згодом про це, можливо, доведеться пошкодувати. Так що варто кілька разів подумати, перш ніж піти наперекір собі.

Тенденція до переважання чужої думки над власною продовжиться і в неділю, 30 травня, – день, який астрологи називають “сатанинським”. Його символом здавна є павутина, що говорить про можливість заплутатися в чужих поглядах як на конкретне питання, так і на життя загалом, і втратити власні доводи, які дозволили б наполягти на своєму. Особливо небезпечно в цей час зіткнутися із шахраями, ошуканство яких буде таким віртуозним, що виявити його вдасться лише через деякий час.

Кому пощастить у такий непростий час?

Телець (21.04 – 21.05)

Тельцям – особливо тим із них, хто хоче переконати навколишніх у своїй правоті – вдасться зробити це досить легко. Сьогодні вони будуть володіти не тільки рідкісним красномовством, але і набором фактів-доказів, які дозволять їм довести правильність своєї точки зору. Чому це буде так важливо для представників знака – їхня суто особиста справа, та це й не має особливого значення. Головне, що упевненістю в своїй правоті і доказовою базою вони будуть озброєні, що називається, до зубів.

Рак (22.06 – 22.07)

Ракам зірки обіцяють найщасливіший час, який вони тільки можуть собі уявити: клопоти вдома, наведення ладу і затишку, кулінарні подвиги на кухні і прогулянки на свіжому повітрі з дітьми. Гарного настрою, яке представники знаку отримають в результаті, вистачить на весь подальший після цих вихідних тиждень, а можливо, і на більш тривалий період. Щоправда, є одна умова, якої їм доведеться дотриматися: небажано сваритися з рідними людьми, навіть якщо вони будуть вести себе неналежним чином.

Діва (22.08 – 23.09)

Дівам – особливо тим із них, чиї взаємини останнім часом зайшли в глухий кут – зірки подарують їхнє перезавантаження, після якого можна все починати з чистого аркуша. Все почнеться з телефона або листа, який надійшов електронною поштою, в якому кохана людина визнає свою провину і запропонує помиритися. Подальший розвиток стосунків значною мірою залежить від самих представників знака – якщо вони будуть трохи менше зарозумілими і припинять пручатися там, де цілком можна і поступитися, все у них складеться якнайкраще.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com