Злітаємо в небеса: названі 3 секс-пози для множинного оргазму (фото 18+)

28.05.2021, 21:01
97311

Множинний оргазм – не міф, а талановита гра партнера на твоїх “чарівних кнопках”, точніше кажучи, ерогенних зонах.

Читайте також: Науковці назвали найкращий день тижня для сексу

На практиці від 10 до 20% жінок жодного разу не відчували навіть звичайного оргазму, не кажучи вже про багаторазові повторення. Щасливиці, які насолоджуються множинною розрядкою, складають до 42% статевозрілого жіночого населення. Але при правильній стимуляції ти можеш побачити небо в алмазах не раз і навіть не два. Позиція відіграє в цьому не останню роль.

Базове правило: потрібен люблячий і зацікавлений партнер, який прагне доставити вам максимум задоволення і не поспішає з власним оргазмом (або швидко відновлюється і готовий продовжувати знову через 5 хвилин, поки ви ще не охололи). Холодний егоїст або метушливий торопига в цій справі не помічники.

Пропонуємо три відповідних секс-пози, які допоможуть тобі випробувати множинний оргазм, пише Cosmo.

Тріумфальна арка

Партнер лягає на спину, а ти розташовуєшся над ним на четвереньках так, щоб клітор знаходився над його обличчям. Гарненько уприся долонями в підлогу і прогни спину, як кішка – у міру того, як він пестить тебе язиком, ти без труднощів зможеш варіювати інтенсивність тиску, змінюючи кут рухом стегон.

Ілюстрація LUCYMACARONI

Принцеса на горошині

Ми вже писали про те, як звичайна подушка може перетворити нормальний секс в абсолютно приголомшливий – всього лише потрібно підкласти її собі під стегна. У даній позиції ти стаєш на карачки, підмостивши під таз подушку або валик, а партнер розташовується ззаду, як в доггі-стайл. Таким чином, він отримує можливість глибокого проникнення і стимуляції твоєї точки G, а ти можеш додатково тертися клітором об подушку. Win-win!

Ілюстрація LUCYMACARONI

Тертя-ковзання

Адаптація класичної місіонерської пози заснована на техніці коїтального вирівнювання, при якій партнер розташовується над тобою так, щоб його лобкова кістка могла стимулювати твій клітор. Ще один важливий і пікантний момент – спробуй не розводити ноги, а навпаки щільно їх стиснути – така дрібна деталь, а відчуття зовсім інші.

Ілюстрація LUCYMACARONI

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com