Корабель берегової охорони Туреччини зайшов в Одеський порт

25.09.2019, 12:52
43709

З неофіційним дружнім візитом до Одеси прибув корабель берегової охорони Туреччини . Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Читайте також: У Чорне море увійшов військовий корабель США

“Домовленість про обмін дружніми візитами була досягнута під час попередніх зустрічей на рівні МВС та керівництва Держприкордонслужби”,− йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це перший захід корабля берегової охорони Туреччини в Одесу, але не перший в Україну.

“До 2012 року існувала досить активна практика обміну візитами кораблів прикордонних відомств України і Туреччини, але всі вони були до кримських пунктів базування”, − повідомили в МВС.

Крім екіпажу, на борту корабля−гостя прибули представники керівництва одного з регіональних секторів Берегової охорони Туреччини.

“Цього разу програма візиту передбачає обмін досвідом проведення оглядових операції, використання штурмансько−навігаційного обладнання, спільне маневрування в морі, проведення пошукових та рятувальних операцій. Корабель БО Туреччини спільно з катером МО “Балаклава” вийдуть в море для практичного відпрацювання вправ із перехресним обміном офіцерами для більшої злагодженості дій”, − повідомили в МВС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com