Коронавірус: компанія ізолює китайців, які їдуть в Україну на будівництво доріг

15.02.2020, 21:17
63383

Китайська компанія має намір ізолювати всіх своїх працівників, які задіяні на будівництві дороги навколо Житомира та їздили додому.

Читайте також: Суд Китаю каратиме ув’язненням та смертю за приховування симптомів коронавірусу

Як повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації, про це йшлося сьогодні на засіданні тимчасової епідеміологічної комісії щодо захисту жителів області від коронавірусу COVID-19.

Як зазначається у повідомленні, “авіарейсом з Дубая в Україну повертається частина працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL) після святкування китайського Нового року для продовження будівництва об’їзної автодороги навколо Житомира (йдеться про реконструкцію Північної об’їзної дороги по трасі М-06 “Київ- Чоп”- ред.)”.

За даними Державної міграційної служби, до виїзду за кордон близько 40 працівників з КНР працювали на вказаному об’єкті. На засіданні тимчасової епідеміологічної комісії із запобігання розповсюдженню нового коронавірусу повідомили, що з цих 40 осіб 16 не їздили у Китай, а залишалися на території України. Також, за повідомленням Управління Державної міграційної служби в Житомирській області, 13 лютого з Китаю на Житомирщину прибув один працівник, якого оглянули медики. Керівництво компанії, яка будує дорогу, ухвалило рішення ізолювати цього працівника на 14 днів.

“Надалі усі інші працівники, які прибудуть з Китаю, будуть ізольовані. Протягом двох тижнів за ними будуть спостерігати медики”, – повідомили в ОДА. Також зазначається, що усі госпітальні бази в Житомирській області готові до прийняття таких пацієнтів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com