Коронавірус в Україні: на карантин закрили завод “Мотор Січ”

28.08.2020, 20:52
82684

У Хмельницькій області через спалах коронавірусної хвороби COVID-19 машинобудівне підприємство “Мотор Січ” припинило роботу. На цей момент зараження підтвердилося у 65 співробітників заводу. Про це повідомила заступник голови Хмельницької ОДА Оксана Ситницька, передає “Суспільне”.

Читайте також: До лікарень України постачали підроблені тести на коронавірус

За її словами, рішення тимчасово припинити роботу прийняло керівництво заводу, щоб продезінфікувати приміщення підприємства і не допустити подальшого поширення інфекції.

“Щодня зростає кількість підтверджених випадків серед працівників заводу. На заводі працює 1361 людина, поки COVID-19 підтверджено у 65 працівників. Щоб здійснити необхідні заходи підприємство перебуватиме на карантині мінімум 14 днів”, – заявила Ситницька.

Відмітимо, у зв’язку зі спалахом на заводі ПАТ “Мотор Січ”, виявленим 19 серпня, третина робітників пішла на лікарняний. За даними оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації Волочиської РДА, працівники заводу їздили на екскурсію в Закарпаття, після чого в однієї з туристок діагностували коронавірус.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com