Коронавірус вбив відомого українського лікаря, голову діагностичного центру у Чернівцях

19.11.2020, 22:12
89568

Коронавірус вбив славетного українського лікаря Анатолія Миколайовича Вдовичена. Він помер після довгої та виснажливої боротьби з хворобою та її ускладненнями.

Читайте також: У Чернівцях знайшли пацієнта, який хворів ГРВІ і коронавірусом

Про передчасну смерть медика розповіли в Facebook ОКНП “Чернівецький обласний медичний діагностичний центр” у четвер, 19 листопада.

Анатолій Вдовічен помер на 68-му році життя. Він був заслуженим лікарем України, головним медиком обласного медичного діагностичного центру.

“Серце Анатолія Миколайовича перестало битися на 68-му році життя після виснажливої боротьби з COVID-19. Він прожив життя сумлінної, чесної і порядної людини, чим заслужив повагу до тих, хто його знав. Анатолій Миколайович був справжнім професіоналом своєї справи, наполегливим і працьовитим. Його досвід і приклади мудрих вчинків знадобляться не одному поколінню медичних працівників. Діагностичний центр для Анатолія Миколайовича був способом життя”, – пишуть про нього колеги.

Крім того, Вдовічен був двічі депутатом Чернівецької обласної ради, очолював постійну комісію з питань охорони здоров’я.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com