Корпорація Roshen відкрила нову фабрику біля Києва

4.07.2019, 19:51
31858

Кондитерська корпорація Roshen, що належить екс-президенту, лідеру партії Європейська солідарність Петру Порошенку, запустила виробництво на бісквітному комплексі в Борисполі. Про це повідомляє Liga.net.

Читайте також: Суд вирішив, що перев’язувати червоною стрічкою можна тільки торти “Roshen”

На упаковці вказано, що продукція вироблена бісквітним комплексом Рошен, що розташований по вул. Привокзальній міста Борисполя.

Офіційно про запуск фабрики в Roshen не повідомляли. Запуск підприємства планувався на осінь 2018 року. Однак цього не сталося.

На запит ЗМІ в Roshen повідомили, що підприємство зараз на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

″Зараз на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1 100 осіб″, – повідомили в Roshen.

На бісквітному комплексі в Борисполі працює дві лінії: лінія із виробництва крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива на годину і лінія, на якій проводиться печиво Есмеральда з новим смаком і печиво Karolina. Висновок фабрики на повну потужність запланований до кінця 2020 року.

Продукція з Бориспільського бісквітного комплексу буде поставлятися в усі країни присутності Roshen, додали в прес-службі корпорації.

Читайте також: У російському музеї виклали величезний портрет Зеленського із цукерок Roshen (фото)

Вперше про бісквітну фабрику в Борисполі топ-менеджмент корпорації заговорив в 2013 році. Тоді плани швидко відклали через російське ембарго на українську кондитерську продукцію. У 2016 році до ідеї знову повернулися. Для будівництва компанія взяла в довгострокову оренду п’ять земельних ділянок в Бориспільському районі.

Перевагою ділянки в Борисполі стало її розташування в промисловій зоні, що не вимагало зміни цільового призначення земель, розповідав в інтерв’ю LIGA.net директор бісквітного комплексу Roshen Костянтин Півень. Зараз корпорація розглядає можливість викупу цих земель за 60 млн грн.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com