Корупція у Києві помітна кожному: Максим Нефьодов розповів, чому балотуватиметься до Київради (відео)

16.09.2020, 22:49
84327

Колишній очільник митниці Максим Нефьодов балотуватиметься до Київської міської ради від партії Голос і буде першим номером у списку. Про мотиви та майбутні плани політик вперше розповів у ексклюзивному інтерв’ю Фактам ICTV.

Читайте також: В Україні змінили критерій віднесення регіонів до “червоної” зони

“Я йду не як політик, а як менеджер. Мені хочеться вірити, що за шість років я довів, що працюю чесно та без хабарів, і що найгірший піар, який про мене можна знайти – це те, що я інколи ходжу в клуби та займаюся з гантелями в спортзалі. Я довів, що можна працювати чесно та ефективно”.

Нефьодов прокоментував реакцію користувачів соцмереж, які дорікнули йому, що спроби Голосу пройти до Київради завершаться так само, як політична кар’єра Святослава Вакарчука.

“Я не думаю, що Святослав Вакарчук балотувався до Верховної Ради лише заради того, щоб просто провести людей до влади, це дуже некоректний опис. Вакарчук виконав свою функцію, виступив справжнім криголамом та проінвестував свій власний кредит довіри до виборчої кампанії, за що я йому дуже вдячний”, сказав Нефьодов.

Читайте також: Верховна Рада спростила реєстрацію кандидатів на місцевих виборах

Працюючи на митниці, Максим Нефьодов та його команда зекономили більше $5 млрд для всієї країни через Prozorro, приватизували державного майна на суму більше $1 млрд, підняли Україну на 16 місце у рейтингу країн за легкістю ведення бізнесу та дали початок реформі митниці.

“Я переконаний, що усі досягнення можна здобути і на рівні міста. Хочу втілити це у Києві, адже вікно можливостей в уряді закрилося”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com