“Кожен топ-чиновник в нашій країні, залишаючи свій пост, повинен відзвітувати перед парламентом і суспільством за всі свої “досягнення”, – Антон Поляков стосовно акції протесту щодо Смолія

9.07.2020, 11:53
77808

Пройшла чергова акція протесту щодо вже екс-глави НБУ Смолія. До селища, де мешкає Яків Смолій привезли труни та похоронні вінки. Невідомі організатори акції написами на плакатах погрожують Смолію “судом та в’язницею”.

Читайте також: Контрабас, КВН та БПП: хто представляє партію “Слуга народу” на місцевих виборах на Західній Україні

Свою думку стосовно цієї події висловив народний депутат України Антон Поляков, на своїй Телеграм сторінці.

“Кожен топ-чиновник в нашій країні, залишаючи свій пост, повинен відзвітувати перед парламентом і суспільством за всі свої “досягнення”. Одного тільки звільнення, як у випадку з главою НБУ Смолієм, недостатньо. Напрацювавши на кілька термінів, активно сприяв знищенню банківської системи нашої країни в період “верховенства” Гонтаревої, потім благополучно підхопив у останньої естафету і почав “розвивати успіх”. З бюджету країни вкрали десятки мільярдів гривень”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, увечері середи, 8 серпня, на в’їзді до селища, де мешкає колишній голова Національного банку України Яків Смолій, який минулого тижня звільнився нібито через “політичний тиск”, невідомі залишили труну та поховальні вінки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com