“Кожна людина потребує підтримки”: ПЦУ виготовляє та розповсюджує антисептики

20.03.2020, 16:10
67063

Наразі за рецептурою ВООЗ виготовили майже дві тисячі флаконів антисептиків, розповсюдили їх у Києві та розіслали до Маріуполя, Харкова й Одеси.

Читайте також: Як в столиці миють дороги, зупинки та підземні переходи (фото, відео)

Священнослужителі Православної церкви України почали виготовляти антисептики та роздавати їх вразливим групам населення. Про це йдеться в повідомленні ПЦУ у Facebook, пише УНІАН.

“Кожна людина потребує підтримки і надійної опори в складній ситуації. Особливо зараз, під час поширення небезпечного вірусу, найвразливішими до якого є літні люди та ті, хто через життєві обставини не має змоги вжити необхідних заходів для захисту від хвороби. Перший серед них – дезінфекція рук і поверхонь за допомогою антисептика. Тож священнослужителі відділу Соціальне служіння Київської митрополії ПЦУ з благословіння предстоятеля почали виготовлення антисептиків”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що церква роздає флакони антисептиків вразливим групам населення – літнім людям та тим, хто опинився у скрутній ситуації або немає житла.

За даними ПЦУ, наразі священнослужителі виготовили майже дві тисячі флаконів та розповсюдили їх у столиці й розіслали до Маріуполя, Харкова й Одеси.

“Антисептики виготовляються за рецептурою Всесвітньої організації охорони здоров’я з таких реагентів: етанолу або ізопропилового спирту, перекису водню та гліцерину”, – зазначили у ПЦУ та закликали інші парафії та благодійні організації долучатися до справи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com