“Краще висушити одну дитячу сльозу, ніж пролити ріки крові” – думки великого Кузьми

2.02.2019, 15:11
10195

У четверту річницю смерті Андрія Кузьменка разом згадаємо його найкращі цитати, які мотивують та надихають тисячі людей.

Читайте також: Річниця смерті Кузьми: невмирущі пісні та ідеї співака

Про сім’ю та стосунки

“Ми любимо один одного і вміємо прощати, тому нам цікаво бути разом. Ми можемо послати один одного, але тут же обійняти і поцілувати. Але це треба виростити, як квітку. Цього не розкажеш – це треба прожити“.

“Мій дім — єдине в світі місце, де мене люблять і чекають незалежно від того, хто я і скільки заробляю. Я ніколи не зраджу найближчих мені людей.”

“Помітив, що для того, щоб зробити людину щасливою, не потрібні якісь величезні простори. Досить включити фантазію і облаштувати той мінімум, який вже є, щоб відчувати себе краще”.

Про оптимізм та життєві цінності

“Колись Чехов сказав дуже життєву річ: кожна дія, яку ми робимо зараз, вже в цей момент впливає на наше майбутнє. Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає бажання… А можна засукати рукави і вже зараз починати плекати своє майбутнє!”

“Я впевнений, якщо людина щаслива, вона скрізь знайде привід для гарного настрою. Ось, приміром, ти їдеш на машині, поспішаєш. Тут корова переходить тобі дорогу. Щойно ти під’їхав до неї впритул – скотинка стала, граційно прогнувшись, губки склала і наклала “соковитий ляпас” на твою машину. Замість того, щоб кричати на пастуха, ти радієш. Корівка збагатила землю і твою машину. Яка краса!”

“Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самі проблеми”.

“Яка різниці, скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш у них Парижем?”

“Набагато цікавіше їздити туди, де люди ще не натоптали. Побувавши в Римі, і побачивши Собор Святого Петра, розумієш, що вже нічого крутішого на цій землі нема. Рим – це таке місто, після якого вже перестаєш колекціонувати фотки “я на фоні Оболонської райради” чи “я на фоні Ейфелової вежі”. Рим перекреслює все”.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com