Леонід Кравчук: “Росія діє зухвало і відкрито”

10.02.2021, 09:44
94293

Росія не хоче дотримуватися перемир’я на Донбасі і зриває його. Україні треба бути готовою до будь-яких дій з боку окупантів.

Про це заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в коментарі виданню “Гордон”, – пише Артур Родивилов (РБК-Україна).

Читайте також: Леонід Кравчук назвав зустрічі Тристоронньої контактної групи імітацією перемовин

За словами Л. Кравчука, Росія починає діяти зухвало і непередбачувано. Ситуація ускладнюється і тим, що в ОРДЛО знаходяться російські найманці та російське озброєння.

“Перемир’я вже просто немає… В ОРДЛО знаходяться російські найманці, командири та російська зброю. Ми не знаємо, коли вона може бути задіяна, але маємо бути до всього готові та уважно ставитися до всього, що відбувається. В першу чергу думати про Україну”, – заявив Кравчук.

Він також вважає, що Україна має змінити свою стратегію в боротьбі з окупантами.

“Поблажливістю, м’якістю, закликами до компромісів ми нічого не доб’ємося. Нам треба бути послідовними та жорсткими”, – сказав глава української делегації в ТКГ.

Нагадаємо, нещодавно глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив про необхідність приєднання США до нормандського формату переговорів по Донбасу.

Однак в МЗС України пояснили, що для розширення переговорного процесу в нормандському форматі потрібно згода всіх сторін, а Кремль не підтримає такої ініціативи.

Зазначимо, 8 лютого бойовики сім разів порушили “тишу” на Донбасі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com