Кравець пояснила чутки про участь Зеленського в новорічному випуску “Вечірнього кварталу”. Відео

24.12.2021, 20:00
108000

Актриса Олена Кравець спростувала чутки про те, що президент України Володимир Зеленський нібито взяв участь у номері вже знятого новорічного випуску “Вечірнього кварталу”. Глава держави справді був у залі для глядачів, але не знав, що його ексколеги звернуть на це увагу й використовують цей момент для жарту.

Судячи з відео, які потрапили до мережі, Зеленський прийшов на гумористичне шоу разом із головою Офісу президента Андрієм Єрмаком. Про те, що сталося на зйомках, Кравець розповіла у студії програми “Твій день” (1+1). Запис був опублікований у YouTube (щоб подивитися ролик, доскрольте сторінку до кінця).

Ведуча шоу зазначила, що в мережі кажуть: мовляв, президент зіграв у одному з номерів коміків. Знаменитість наголосила, що це неправда й лише чутки.

Читайте також: Напад на Україну це помилка Москви: Велика Британія назвала єдиний вихід для Путіна

“Ні. Він не брав участі. Він трохи підіграв нам у номері, про який він навіть не знав. Тобто, так було збудовано цей номер, така була драматургія, так ми все придумали, що він просто робив те, що йому кажуть… Я не хочу спойлерити”, – відповіла знаменитість.

Швидше за все, Зеленський якось імпровізував та реагував на слова учасників “Вечірнього кварталу”, сидячи на своєму місці. При цьому оператор шоу зняв його крупним планом та показав на екрані.

“З нашого боку це було підготовлено, а з його боку – йому просто треба було робити те, що йому говорили”, – додала Кравець.

Другий ведучий шоу Влад Яма зазначив, що був на зйомках. Як сказав він, у випуску “Кварталу”, який глядачі побачать на Новий рік, були політичні жарти, причому досить жорсткі.

“Нам було дуже приємно його бачити, але ми розуміли, що без жартів не обійдеться… Він сміявся”, – описала Кравець реакцію Зеленського.

Зірка додала, що колишні колеги “трохи пройшлися” по Зеленському.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com