«Країна-фейк. Країна 404», – Палатний побажав, щоб наступного року світ відзначав «день без росії»

13.06.2023, 16:03
142135

Цього року має бути останній «день росії». Ця країна, що символізує антилюдський державний режим і стала проблемою для всього світу, має зникнути як явище. Про це заявив керівник волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний.

Читайте також: «Українська команда» передала позашляховик Mitsubishi 72-й бригаді ім. Чорних Запорожців

«Це має стати останнім «днем росії». Чи це буде «московія» та ще десятки нових країн, це не стільки важливо. Важливим є те, що «росія» має зникнути як явище, що символізує антилюдський державний режим. Країна, яка поки що займає ⅙ суші, яка за площею найбільша у світі, так і не стала Великою, а просто лишилася «большой». Це країна фейк. Це країна 404. Це країна, яка не має права бути на карті світу. У тому вигляді та з тією агресивною поведінкою, що вона демонструє», – заявив Артур Палатний.

Він назвав симптоматичним, що всі країни колишнього радянського союзу відзначають свої Дні незалежності чи Свободи, а росія впродовж 30 років так не змогла наповнити змістом ані свято, ані своє існування.

«Замість розвивати свою країну, головною метою свого існування росія обрала псування майбутнього своїм країнам-сусідам та усьому демократичному світу. Бажаю, щоб цей день через рік у світі святкували як міжнародне свято «День без росії». І у даний момент цей день «без росії» наближають наші героїчні ЗСУ. І увесь вільний світ має бути поряд з нами до Перемоги!» – наголосив Палатний.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com