Крупник: цікава страва, яка швидко готується і має неповторний смак
Страва, до якої спочатку ставишся скептично, але спробувавши, вона стає постійним “гостем” на вашій кухні.
Читайте також: Не пошкодуєте: рецепт швидкої закуски із печінки тріски
Крупник можна приготувати будь з чим: солодкий або ж солоний.
Готуємо з кисломолочним сиром та курагою.
Інгредієнти:
Булгур відварений – 300 г
Сир кисломолочний – 200 г
Яйця – 3 шт
Курага – 40 г
Цукор – неповна ложка
Масло – 5 г для змащування форми
Приготування:
– Взбийте яйця з цукром, додайте до суміші охолоджений варений булгур.
– Додайте кисломолочний сир та перемішайте.
– Подрібніть курагу та додайте до суміші, ретельно все перемішайте.
Крупник готовий:)
Ви можете використовувати будь-яку кашу, досить незвично смакує з гречаною.
Залишок крупника можна поділити на порції та заморозити.
Після розморожування достатньо розігріти його декілька хвилин в духовці і смакувати він буде як свіжий.
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)