“Кримінальний кодекс у нас великий, на кожного знайдемо статтю”, – Зеленський

1.03.2019, 10:30
14302

Учора кандидат у президенти Володимир Зеленський жорстко відреагував на скасування статті щодо незаконного збагачення, наголосивши, що Кримінальний кодекс великий, на кожного знайдеться стаття.

Читайте також: #недобрийранок: Зеленський прокоментував скандал з розкраданням коштів “оборонки”

Учора, в ефірі програми “Право на владу” брали участь кандидати у президенти України, зокрема Володимир Зеленський. Актор прокоментував скасування статті про незаконне збагачення.

“Те, що сталося – це 10 років назад в антикорупційній боротьбі. Ми розуміємо, що Конституційний суд захищає не Конституцію, на жаль, а захищає статки наших провладних вельмож.”

“Я хочу сказати, що Кримінальний кодекс у нас великий, на кожного знайдемо статтю”, – сказав кандидат у президенти.

Володимир Зеленський також заявив про свої майбутні плани, зокрема про те, що має намір побудувати “країну мрії”, незважаючи на весь негатив, який лунає у його адресу.

“Стара влада для мене не конкурент і для моєї команди. Як мене тільки не називали, і продовжують: і “бидло”, і “клоун”, і “актеришка”.

Так, я тільки починаю свій політичний шлях, так, у моїй команді люди, які не були у владі, ми не розбираємося у схемах, дерибанах, але ми будуємо країну мрії, і ми це зробимо”, – впевнений молодий політик.

“Що стосується конкуренції, у нас зареєструвалось 44 кандидати у президенти України. У мене 43 конкуренти. І я не заздрю нашому гаранту – у нього один конкурент, це народ України”, – говорить Зеленський.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com