“Кривавий корпоративчик на всю країну”: скандальна Сніжана Єгорова влипла у новий скандал (відео)

27.08.2020, 17:51
82533

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка раніше заявила, що на Майдані в Києві в наметах робили аборти жінкам, котрі надавали сексуальні послуги протестувальникам, назвала події Революції Гідності “кривавим бенкетом”.

Читайте також: Селюки та рагулі, чиї життя нічого не означають: скандальна Сніжана Єгорова цинічно обізвала українських бійців

Так, за словами ведучої, вона ніколи не підтримувала Євромайдан і вважає, що його організували та проплатили “певні кола людей”, які в результаті отримали величезний прибуток. Про це йшлося у прямому ефірі Єгорової на сторінці у Facebook.

“Я ніколи не була прихильницею державного перевороту, який відбувався в нашій країні, в Києві на Майдані у 2013 році. Усі ці події формувалися певними колами людей, проплачувалися з їхньої кишені. Повірте мені, для того щоб такий “корпоративчик” усій країні влаштувати, його потрібно оплатити: поставити сцени, привозити артистів, годувати людей, все це висвітлювати. З самого початку цих, скажімо так, історичних подій, я була категорично проти й розуміла, що добром це не закінчиться. Я знала, що всі ці піснеспіви, танці, стрибки на Майдані закінчаться кров’ю”, – заявила Єгорова.

Також вона зазначила, що Майдан в Україні був організований, щоб збагатитися, і через майже 7 років він не дав ніяких позитивних результатів для країни.

“Я чітко бачила тих людей, які запускали ці процеси, і мета їхня була – збагатитися, залякати людей, країну. І зараз, через майже 7 років, ми бачимо результати всіх цих сподівань і зусиль, яких ці люди так активно докладали. Вони не даремно вкладали в цей “кривавий бенкет” свої гроші, тому що потім вони “вийняли” набагато більший прибуток. На війні непогано заробили. Як то кажуть – кому війна, а кому мати рідна”, – додала скандальна артистка.

Також вона офіційно прокоментувала свої слова про те, що “українські герої є селюками”.

“Хочу зробити офіційну заяву: до солдатів, героїв та армії мої слова не мали ніякого стосунку. Я не виправдовуюсь”, – підсумувала Сніжана Єгорова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com