Ксенія Мішина прокоментувала роман з Володимиром Остапчуком

2.02.2020, 18:16
61667

Відома актриса і переможниця проекту “Танці з зірками” Ксенія Мішина прокоментувала “роман” з Володимиром Остапчуком в передачі “Світське життя”  з Катериною Осадчею.

Читайте також: Відомий український ведучий зробив відверте зізнання про колишню дружину

Раніше в пресі з’явилася інформація про те, що Ксенію і Володимира бачили разом у Відні, коли вони цілувалісь. Однак актрису подібна заява шокувала.

“Це лише літери і все! Ні фотографій, нічого. Це дуже смішно. Мені здається, що глядач все це розуміє, що це просто жовта преса, дивна інформація. Звідки, для чого і чому, я взагалі не розумію”, − поділилася знаменитість .

Нагадаємо, українська акторка  і успішний телеведучий були учасниками шоу “Танці з зірками 2019″. Під час популярного проєкту Володимир Остапчук заявив, що розлучається зі своєю дружиною Оленою Войченко, з якою був у шлюбі 12 років. Відтоді чимало прихильників почали активно стежити за його приватним життям та припусувати чоловіку нові романи. Зокрема, у мережі запідозрили, що ведучий має романтичні стосунки з партнеркою по”Танцях з зірками”. Однак Володимир Остапчук і Ілона Гвоздьова спростували ці чутки під час випуску проєкту.

Читайте також:“Ти – людина-лайно”: Ілона Гвоздьова відреагувала на скандал із розлученням Остапчука

2 грудня у мережі з’явилась інформація, що відомий ведучий вирушив до Австрії. Користувачка мережі з ніком @animallovers2018 написала, що бачила, як Володимир Остапчук був у компанії акторки Ксенії Мішиної. Українка попросила у ведучої “Світського життя” поцікавитись, чи зірки зустрічаються. Жінка додала, що шоумен також цілував Мішину у шию. Інша дівчина у коментарях зазначила, що теж бачила Остапчука у Відні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com