Кум Путіна розпродує свою землю та маєток під Києвом

19.03.2019, 16:12
17071

Кум російського президента Володимира Путіна та лідер руху “Український вибір”, одіозний Віктор Медведчук продає свій маєток та землю під Києвом. Оголошення про продаж розмістили в закритій групі ріелторів 14 березня.

Читайте також: Віддушина для “ватників”. Чим загрожує Медведчук Україні?

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Будинок-хонку площею 1 125 квадратних метрів і понад 30 га землі навколо нього, збудували у місті Українка на березі річки Стугна в Обухівському районі Київської області.

Одна сотка володінь Медведчука оцінена ним у 4,5 тисячі доларів. На території є причал, вертолітний майданчик, елінг, гостьовий будинок на 200 квадратних метрів і басейн.

Загалом маєток майбутньому господарю обійдеться під 360 мільйонів гривень.

Журналісти згадували цей будинок кілька років тому у розслідуванні про нерухомість Медведчука. Тоді ж зазначали, що ці землі землі були виділені фірмі Медведчука ще у 2000-х роках начебто під рекреаційний об’єкт.

Наразі ця територія розбита на кадастровій карті на дві ділянки, хоча й продається єдиним майновим комплексом. Більшою, на 24,4 га, володіє ТзОВ “Інвестиційна компанія “Спорт-Тур”. Його кінцевим бенефіціарним власником є дружина політика Оксана Марченко. Інша ділянка записана на ТзОВ “Компанія з управління активами “Мтір Ессет Менеджмент”, за якою стоять кілька кіпрських офшорних компаній.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com