Курс валют на 16 червня: девальвації гривні не передбачається

16.06.2024, 12:00
160409

Курс долара в Україні в більшості обмінників фінкомпаній у неділю, 16 червня, перебуватиме в межах коридору: приймання від 40,20 до 40,80 грн/дол. і продаж від 40,90 до 41,25 грн/дол. прогнозує “Мінфін“.

Читайте також: Субсидії в Україні: чи збільшать виплати після зростання тарифу на світло

Зазначається, що курс євро власники обмінників виставлять у межах: приймання від 43,50 до 44,25 грн/євро і продаж від 44,30 до 44,95 грн/євро.

“З огляду на продовження на міжбанку поки що поступової девальвації гривні особливого зниження котирувань готівкової валюти в обмінниках фінкомпаній і в касах банків очікувати не варто. Але і значного зростання курсу цими вихідними також не варто очікувати, оскільки платоспроможність основної частини українських громадян вкрай низька і дуже активно задирати цінники продажу валюти фінансисти просто не можуть”, – ідеться в прогнозі.

Прогнозується, що власники обмінників будуть доволі часто змінювати протягом свої цінники, намагаючись знайти оптимальний курс приймання та продажу валюти, виходячи з платоспроможного попиту на валюту саме у своєму регіоні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com