“Квартал 95” зібрав на концерті в Авдіївці повний зал, порушуючи карантинні заборони (відео)

5.04.2021, 17:32
96214

У мережі показали відео, на якому видно, як на концерті гумористичного шоу “Вечірній квартал” в Авдіївці 11 березня актори студії “Квартал 95” засвітилися без масок і не дотримувалися дистанції. Незважаючи на пандемію коронавірусу, вони фотографувалися і спілкувалися із шанувальниками.

Читайте також: “Дизель шоу” звинуватило “Квартал 95” у крадіжці жартів (відео)

Відповідний ролик опублікували в Telegram-каналі PavlovskyNews, зазначивши, що подібні кадри розміщувала на своїх сторінках у соцмережах артистка Олена Кравець.

Військові, які були присутні на виступі гумористів, після заходу вирішили сфотографуватися зі знаменитостями, але до того ж ні актори, ні фанати не дотримувалися правил безпеки. На відео видно, що всі вони зібралися натовпом і не тримали соціальну дистанцію.

“Авдіївка, можна фоточку з тобою?” – опублікувала кадр Кравець у stories Instagram.

Нагадаємо, що в період карантину необхідно дотримуватися дистанції – 1,5 м, користуватися санітайзерами й обов’язково носити медичну маску.

Такий кадр Кравець опублікувала в stories Instagram

“Вечірній квартал” – гумористичне телешоу студії “Квартал 95”, що виходить в ефір з 2005 року. З 2012 року транслюється на телеканалі “1+1”. Основна тематика – політика і соціальна сатира.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com