“Квартал 95” звернувся до українців з проханням про допомогу (відео)

31.03.2019, 13:46
18839

Відома актриса студії “Квартал 95” Олена Кравець звернулася до своїх фанатів з проханням про фінансову допомогу для лікування українки, яка потребує термінової операції. Про це в суботу, 30 березня, стало відомо з повідомлення на офіційній сторінці “Квартал 95” в Instagram.

Читайте також: “Квартал 95” потішив українців відео із підкупом виборців

Кравець розповіла: “Я хочу звернутися до Вас за допомогою… Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка”. У відео відома актриса звернулася до всіх підписчиків: “Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Всі подробиці у @lennykravets в передостанньому пості. Всім заздалегідь величезне спасибі!”.

Як повідомила гумористка, про допомогу для Наталії Дочинець їй стало відомо від актриси з “Жіночого кварталу”. Кравець відгукнулася на прохання і звернулася до фанатів і просто небайдужих людей. Варто зазначити, що кошти збираються на термінову операцію. Крім того, під відео Олена Кравець опублікувала фото і скани листування з Наталею, а також висновок лікарів про потребу в операції.

В коментарях підписчики підтримали ініціативу актриси і написали безліч добрих слів на адресу Наталії, якій необхідна допомога. В совїх коментарях люди писали: “Олено, не звертайте уваги на жлобів і крахоборів… Хто зможе, той допоможе… Хто не зможе, він промовчить і не буде скиглити як шакал… А жлоби всякі вже показали свої *особи*”, “Трохи перерахувала. бажаю якнайшвидшого одужання.”, “Оленка, Ви людина з великим серцем! І вся Ваша команда – великі молодці! Удачі Вам! Здоров’я Наталії та своєчасної допомоги!”, “Тим, хто обурюється! Що Ви тут забули, навіщо підписалися? Вас хтось змусив?”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com