Київське “Динамо” здобуло перемогу у матчі з луганською “Зорею”

3.04.2019, 21:45
19353

У рамках 23 туру чемпіонату України київське “Динамо” у виїзному матчі проти луганської “Зорі” дістало перемогу з рахунком 3:2.

Читайте також: Легендарного футболіста Пеле терміново госпіталізували до лікарні

“Динамо” здобуло перемогу у матчі проти “Зорі” з рахунком 3:2. Про це передає “ТСН. ПроСпорт”.

Відкрив рахунок підопічний Юрія Вернидуба – Олександр Караваєв на 32 хвилині пробив голкіпера “біло-синіх” Дениса Бойка та вивів таким чином свою команду вперед.

На 54 хвилині завдання для гостей ускладнив захисник Тамаш Кадар, який отримав друге попередження, а разом з ним й вилучення.

Не встигли футболісти “Динамо” отямитися, як “Зоря” вдруге розписалася в сітці їхніх воріт. Максим Білий точним ударом зробив рахунок на табло стадіону в Запоріжжі вже 2:0.

Трохи відновити інтригу в цьому протистоянні вдалося Віталію Буяльському. Півзахисник “Динамо” після передачі від Віктора Циганкова скоротив перевагу господарів до мінімуму. На 64 хвилині все той ж Циганков виступив у ролі бомбардира та неймовірним ударом зі штрафного відновив паритет у грі.

Парад цікавих моментів у цій зустрічі продовжив Максим Білий, який на 69 хвилині поблизу своїх воріт схопив за руку Дениса Гармаша та отримав від головного арбітра червону картку. Вже за рівних складів команда Олександра Хацкевича отримала право на пенальті через гру рукою в штрафній від В’ячеслава Чечера. Вирок “з точки” ідеально реалізував Циганков, принісши своїй команді таку важливу перемогу.

Отже, перегравши “Зорю”, кияни набрали 53 бали та продовжили гонитву за донецьким “Шахтарем”, який має на сім очок більше. Що стосується “Зорі”, то вони залишилися з 32 пунктами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com