Київські комунальники розпочали евакуювати авто через неправомірну парковку

9.02.2019, 21:15
11230

У столиці комунальні служби разом з поліцією почали забирати на спеціальні майданчики тимчасово затримані транспортні засоби. Про це Київській міській державній адміністрації повідомили в КП Центр організації дорожнього руху.

Читайте також: Подружжя з Києва виготовляло в квартирі амфетамін (фото)

У комунальному підприємстві для цього ввели цілодобову роботу вантажних автомобілів-евакуаторів з краном-маніпулятором та екіпажів в складі водіїв і стропальників, що забезпечують завантаження, перевезення та розвантаження автівок.

У відомстві заявили, що “тимчасове затримання транспортних засобів здійснюється за наявності у патрульний поліцейський підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачене ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані наркотичного або алкогольного сп’яніння), ч. 3. ст. 122 КУпАП (Порушення правил зупинки або стоянки), ст. 124 КУпАП (вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без наявності посвідчення водія, свідоцтва про регістр ції транспортного засобу, а також страхового поліса), а також в разі виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук відповідно до ст. 36 Закону України Про виконавче провадження “.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com