“Лайкав” фото інших дівчат: жінка вдарила ножем свого чоловіка-іноземця

28.01.2019, 16:12
9375

В Одесі жінка завдала важких ножових поранень своєму чоловікові-іноземцеві за те, що він ставив “лайки” під фотографіями дівчат, розміщених у соціальних мережах.

Читайте також: Помер мер Гданська, якого вдарили ножем у серце

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, вчора до Портофранківського відділення поліції від медичних працівників надійшло повідомлення про госпіталізацію 33-річного громадянина однієї з країн Близького Сходу з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

“Виїхавши до лікарні, правоохоронці опитали 31-річну співмешканку потерпілого. Жінка розповіла, що біля будинку на них напали невідомі. Однак у ході першочергових слідчих дій за місцем їхнього спільного проживання поліцейські виявили речові докази, що спростовують свідчення одеситки”, – розповіли в главку.

Зокрема, в квартирі, розташованій в центрі міста, виявлено закривавлені піжами і кухонний ніж.

Зазначається, що під тиском доказів жінка зізналася, що схопилася за ніж, приревнувавши чоловіка до дівчат, фото яких він “лайкав” в одній із соціальних мереж.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com