Лавров боїться, що далекобійна зброя вдарить по Росії: каже, треба “відсунути” ЗСУ

2.02.2023, 15:30
135226

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив про необхідність “відсунути” подалі українські війська, щоб далекобійна зброя, яку постачатиме Захід, не дістала території Росії.

Читайте також: Російський терор у Краматорську: якою ракетою вдарили по центру міста

Про це стало відомо з інтерв’ю Лаврова російським пропагандистським ЗМІ.

“Якщо зараз ми прагнемо відсунути артилерію українських збройних сил на таку відстань, яка не буде створювати загрозу для наших територій, то що більш далекобійна зброя постачається київському режиму, то далі потрібно буде її відсувати від територій, які є нашою країною”, – заявив Лавров.

При цьому очільник російського зовнішньополітичного відомства поскаржився на те, що президента Володимир Зеленського ніхто не “осмикнув”, коли він заявляв, що не розуміє, хто ухвалює рішення в Росії і з ким йому розмовляти.

З цього Лавров робить висновок, що президент України відчуває себе “несамостійною” фігурою, а також тим, ким “маніпулюють”.

Крім того, очільник МЗС РФ назвав “брехнею” твердження про те, що Росія відмовляється від переговорів.

Також Лавров заявив, що проти Росії сьогодні воює весь блок НАТО. “Так, ми бачимо, як проти нас воює все НАТО, і тут якісь розмови і заклинання про те, що “ми не воюємо, а тільки озброюємо”, – це смішно”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com