Лавров заявив, що зустріч Зеленського і Путіна буде неформальною

1.12.2019, 20:50
54980

Зустріч президента України Володимира Зеленського з російським лідером Володимиром Путіним на полях нормандського саміту в Парижі не буде формальною, повідомив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, передає ТАСС.

Читайте також: Путін озвучив свою версію розпаду СРСР

″Контакт буде, безумовно, корисний, тому що ми дуже хочемо зрозуміти, як все-таки після всіх неоднозначних, суперечливих заяв з офісу Зеленського сам український лідер бачить рух до виконання мінських домовленостей″, – сказав глава МЗС РФ.

Лавров наголосив, що “безглуздо гадати”, наскільки повномасштабною, повноформатною стане зустріч двох президентів.

″Буде зустріч в нормандському форматі: чотири лідери будуть там разом в один і той же час. Як вже сказали в адміністрації президента, є можливість поговорити Путіну і Зеленському. Вона не буде формальною, тому що це станеться “на полях” іншого заходу″, – зазначив міністр.

Лавров звернув увагу, що багато в чому залежить від української сторони, чи будуть президенти говорити про відносини двох країн. “Не ми скорочували двосторонні відносини, переривали транспортне сполучення. Якщо українська сторона, як зараз багато експертів у Києві говорять, зацікавлена ​​в їх відновленні, думаю, що за нами “не заіржавіє”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com