Леся Нікітюк похизувалася загорілим тілом на фото з відпочинку

13.03.2019, 13:33
16161

Леся Нікітюк продовжує активно ділитись світлинами з відпочинку в Єгипті. На цей раз блондинка запостила спокусливе фото з яхти на Червоному морі.

Читайте також: Леся Нікітюк без бюстгальтера розлютила мережу (фото)

Відома українська ведуча Леся Нікітюк не перестає дивувати користувачів Мережі пікантними фото з відпочинку в Африці. Зірка “Орла та решки” викликала фурор світлиною, де вона у полосатому купальнику, панамці та сонцезахисних окулярах відправляється на яхті на прогулянку з дельфінами. На головному плані фото – помітно загоріли ніжки дівчини.

“Рєбятки, сьогодні ми відправились на снорклінг… Дуже кльово, дивіться сторіс, побачите там дельфінів”, – підписала фото Леся Нікітюк.

Шанувальники активно коментують світлину: “Красуня наша”; “Яка фігурка, просто шик”; “Богиня – вона і в Африці Богиня”; “Леся, акуратно, акул ніхто не відміняв”; “Купальник шикарний, як і Ви”; “Гарна і красива дівчина”; “Ні, ну це вже дуже красиво”; “Яка красива фігура”; “Офігенний купальник”; “Леся найчіткіша”; “А ноги, ноги, ноги – красуня”; “Купальник просто вогонь, сексі!”; “Страшно гарно”; “Афігеть фігура! Струнка, як берізка!”

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com