Леся Нікітюк затьмарила мережу новим фото

3.03.2019, 12:16
14575

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу “Танці з зірками”, але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у досить пікантному образі.

Читайте також: Леся Нікітюк офіційно розійшлась з коханим

Справа в тому, що Леся Нікітюк вирішила згадати свій новорічний відпочинок на Мальдівах. І зробила вона це дуже красиво – опублікувала фото в бікіні. На знімку, який з’явився в записі Нікітюк, вона постала на огляд публіки в чорному купальнику-бікіні на тлі заходу. Леся балансує на одній нозі і тягне руку до неба, як би злітаючи. Фотографія вийшла дуже романтичною, тому не дивно, що саме її телезірка опублікувала, як спогад.

У підписі до фото Леся Нікітюк коротко написала: “У наступному році обов’язково туди повернуся… #лесямальДІВА #мальдіви2019”. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі просяться на Мальдіви разом з Лесею.

“Лесічка, ти просто космос з довгими ногами”, “Одним словом Богиня”, “Ах, ці ніжки!”, “Приголомшлива фігура!”, “Не погано”, “Мене з собою візьміть”, “А навіщо повертатися? Спробуйте інші острови. І нам покажіть”, “Чудове фото!”, “З такими супер ногами, головне не впасти у всі тяжкі під назвою *Волочкова*”, “Леся, це жах як красиво”, “Просто статуетка!”, “Я хмари розжену руками…”, “Мені б твою впевненість у наступному році”, “Круте фото”, – пишуть захоплені шанувальники коментарях до фото Лесі Нікітюк.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com