Ліберал-демократи відкликали листа Байдену, в якому спонукали його розпочати переговори з Росією

26.10.2022, 10:32
129825

Група ліберал-демократів Конгресу США відкликала лист, підписаний 30 представниками Палати і надісланий до Білого дому 25 жовтня, в якому закликала президента Джо Байдена вести прямі переговори з Росією, щоб покласти край війні в Україні.

Читайте також: В Україні безробітних залучатимуть до “Армії відновлення”

Про це повідомили у The Washington Post.

Відкликання сталося через день після того, як лист, направлений конгресменкою Прамілою Джаяпал (штат Вашингтон), викликав різку критику багатьох демократів, а також українських офіційних осіб, які стверджували, що нереально вести переговори з Росією та президентом Володимиром Путіним.

Кажуть про те, що лист міг створити більший тиск на Байдена, оскільки він намагається отримати внутрішню підтримку військових зусиль у той час, коли на країну чекає потенційно важка зима.

“Час у дипломатії – це все. Я підписала цей лист 30 червня, але відтоді багато чого змінилося. Сьогодні я б не підписала його. Ми маємо продовжувати підтримувати Україну економічно та військово, щоб дати їм важелі впливу, необхідні для припинення цієї війни”, – написала членкиня Палати представників Сара Джейкобс, яка була підписанткою листа.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com