Ліга чемпіонів. Сьогодні матч “Динамо” – “Барселона”. Анонс, суддя, де дивитись

2.11.2021, 12:00
104189

Сьогодні “Динамо” спробує взяти реванш за поразку на “Камп Ноу”

Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

2 листопада 2021 року. Ліга чемпіонів. Група Е. 4 тур. 22:00
Стадіон: НСК “Олімпійський” (Київ)
Суддя: Овідіу Хацеган (Румунія)
Трансляція: Megogo

Динамо

Київський клуб зараз перебуває у цікавій ситуації. Начебто протягом останніх кількох днів команда двічі перемогла “Маріуполь”, спершу у Кубку України, а потім в УПЛ. Але двічі вони отримували стільки критичних стріл від свого наставника Мірчі Луческу, начебто програли. Румунський тренер публічно у пресі назвав своїх футболістів любителями та егоїстами і звинуватив у тому, що вони хотіли не грати у футбол, а швидше поїхати додому. Тепер цікаво, якою буде атмосфера у колективі після такого, і чи всі гравці нормально сприймають такі випади тренера. Петракова, як ми пам’ятаємо, за це розкритикували усі.

Що стосується сьогоднішнього матчу, то однозначним плюсом для “Динамо” буде персона арбітра. Румун Овідіу Хацеган буде під тиском від Мірчі Луческу протягом усього матчу, адже всі ми знаємо, як цей тренер любить спілкуватися з рефері і критикувати його просто по ходу поєдинку. А тут суддя буде розуміти кожне слово Луческу, тому є сподівання, що принаймні не “вбиватиме” “Динамо”. Мінімальна поразка на “Камп Ноу” викликала критику за абсолютно пасивну гру, тож цікаво, чи хоча б удома кияни спробують створювати моменти. Втім, навіть одне очко буде сьогодні дивом.

Барселона

Каталонський клуб зараз не просто лихоманить, команда просто б’ється у тропічній гарячці. Впродовж останніх трьох матчів у чемпіонаті Іспанії “блаугранас” спершу програли “Реалу” (1:2), потім поступилися “Райо Вальєкано” (0:1), а далі не зуміли обіграти “Алавес” (1:1). Після поєдинку з “Райо” клуб відправив у відставку наставника Рональда Кумана, котрому тепер має заплатити 12 мільйонів євро компенсації. Очолив “Барсу” її колишній футболіст Серхі Бархуан, але зумів відвоювати тільки очко у грі з “Алавесом”. Зараз команда опустилася у саму середину турнірної таблиці, що, звісно, є абсолютно ганебним для такого великого (у минулому?) клубу.

Але найгірше те, що навіть у протистоянні з такою “Барселоною” “Динамо” буде повним і тотальним аутсайдером. Бо якщо киянам три м’ячі у двох іграх забиває “Маріуполь”, то можна собі тільки уявити, що зроблять каталонці. Так, Серхіо Агуеро вилетів з матчу через несподівану тахікардію просто на полі, але навіть без нього у цій команді точно є кому забивати. Ця “Барселона” пропускає у кожному матчі, її потрібно на цьому ловити і тиснути на оборону, але є побоювання, що “Динамо” навіть не буде цього робити, бо спробує стояти на 0:0. Чи чемпіон України зможе нас здивувати?

Коефіцієнти від букмекерів
Перемога “Динамо”: 5,25
Нічия: 4,18
Перемога “Барселони”: 1,71

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com