Лікар розповіла, як не захворіти на COVID-19

28.10.2020, 12:50
87664

Коронавірус в Україні продовжує інфікувати людей. Головним питанням залишається, як же вберегтися від інфекції і зберегти здоров’я від наслідків. Головний лікар Київської клінічної лікарні №4 Тетяна Мостепан розповіла, що потрібно зробити, щоб убезпечити себе і близьких від COVID-19.

Читайте також: В Україні стрімко зростає кількість хворих на коронавірус

“Люди можуть вберегти себе і своїх близьких тільки одним – тим, про що ми весь час говоримо. Маски в громадських місцях тощо, а також превентивна медицина, яку ніхто не відміняв. Це прогулянки на свіжому повітрі, це повноцінне харчування, повноцінний сон”, – розповіла медик “Обозревателю”.

Лікар ще раз нагадала, як важливо зміцнювати імунітет. Можна вживати вітамін С, Омега, цинк, вітамін D для того, щоб організм при зустрічі з хворобою з нею впорався і все пройшло в легкій формі.

Тетяна Мостепан звернулася до українців з проханням не займатися самолікуванням, а якщо потрібно – звертатися до лікарів за допомогою.

“Тому що кожна таблетка, кожен препарат має як показання, так і протипоказання, і для кожного вони індивідуальні”, – зазначила головний лікар.

Медик ще раз нагадала, що люди повинні берегти себе і близьких і намагатися не потрапити в лікарню, бо в столиці зараз заповненість ліжок 95%. Мостепан повідомила, що зараз у лікарні колосальна виписка. Як тільки стан пацієнта стабілізується відразу виписують.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com