Лобода покликала на роботу таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирів українською мовою

30.10.2023, 13:03
148948

Співачка Світлана Лобода неочікувано заявила, що готова взяти на роботу київського таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирок державною мовою.

Читайте також: Мурат Налчаджіоглу прокоментував відновлення стосунків із зрадницею Лорак

Відповідну заяву вона зробила в сторіз своєї сторінки в Instagram. Артистка опублікувала відео з тим самим водієм, у якому чоловік тепер вже українською мовою відповідає на закиди хейтерів, що він не ховається.

“Я готова цього хлопця взяти на роботу”, – російською мовою підписала відео Лобода.

Нагадаємо, що днями у Києві спалахнув мовний скандал. Таксист на прохання пасажирок обслуговувати їх українською мовою, відмовився це зробити. Натомість зупинив машину, виклав багаж і висадив жінок, а сам поїхав. Згодом компанія Bolt, у якій працював таксист, повідомила, що чоловіка було звільнено і відсторонено від користування їхнім сервісом назавжди.

Зазначимо, що своїми діями водій таксі порушив статтю 30 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”. За порушення закону про мову у сфері обслуговування передбачено адміністративне покарання у вигляді накладення штрафу у розмірі від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400-5100 грн).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com