Лукашенко передав для Зеленського подарунок та запрошення до Білорусі (фото)

16.06.2020, 18:20
75615

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив свого українського колегу Володимира Зеленського в республіку та передав йому подарунок. Про це стало відомо за підсумками зустрічі білоруського посла в Україні Ігоря Сокола із заступником голови Офісу президента Ігорем Жовквою, повідомляється на сайті диппредставництва.

Читайте також: Канада розгляне спрощення візового режиму для України, – Зеленський

У повідомленні зазначено, що сторони обговорили стан і перспективи розвитку білорусько−українського співробітництва в торговельно−економічній та культурногуманітарній сферах, а також підготовку до ІІІ Форуму регіонів Білорусі та України, який пройде в жовтні в Гродно.

“Українській стороні передано запрошення президента Республіки Білорусь О.Г. Лукашенка на адресу президента України В.О. Зеленського відвідати Білорусь з офіційним візитом у 2020 році та взяти участь у ІІІ Форумі регіонів. В ході зустрічі з І.Жовквою для президента України В.О. Зеленського та його дружини Олени передані білоруські вишиванки як подарунок від президента Республіки Білорусь О.Г. Лукашенка”, − сказано в повідомленні.

У своєму посланні Лукашенко зазначив, що білоруська вышита сорочка “підкреслює і особливість, і культурний взаємозв’язок та близькість наших народів”, а також побажав, щоб ця вишиванка стала “оберегом і знаком глибокої дружби між білорусами і українцями”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com