Лукашенко відкрив школи у розпал коронавірусу: діти опинилися в зоні інфікування

23.04.2020, 11:51
70378

У Білорусі одразу у декількох коледжах та у двох школах Мінська виявили спалахи коронавірусу.

Читайте також: “Це хороший урок”: Білорусь обігнала Україну за кількістю хворих на COVID-19, Лукашенко досі проти карантину

Про це повідомляє білоруський телеграм-канал “Баста” (Інша Білорусь) з посиланням на учнів та батьків.

Зазначається, що коронавірус виявлений в середніх школах № 155 на проспекті Газети “Правда” і № 132 на вулиці Жудро в Мінську. “У 155 школі Мінська Covid-19 у вчителя. Сьогодні була обробка приміщень працівниками санстанції. Вчитель наразі перебуває у міській клінічній інфекційній лікарні на Кропоткіна”, – повідомив телеграм-каналу батько однієї з учениць школи.

“Школа № 132 в Мінську. Викладач з підтвердженим Сovid-19, кілька співробітників на самоізоляції. У них взяли мазки”, – повідомляє інший читач каналу. Інформацію про те, що в середніх школах №155 і №132 виявлені вогнища коронавируса журналістам також підтвердили учні цих навчальних закладів.

Окрім цього, коронавірус виявлений у Солігорському державному коледжі у студентки зі Слуцька, яка проживає в гуртожитку навчального закладу. Зазначається, що наразі студентку відправили до лікарні у Солігорську, а заняття у коледжі тривають і за інформацією телеграм-каналу, жодних карантинних заходів там не проводять. Також канал повідомляє про те, що співробітник центральної районної лікарні Солігорська підтвердив інформацію про те, що у них наразі перебуває 30 заражених пацієнтів.

Коронавірус також виявили і у викладача інформатики Мінського коледжу декоративно-прикладного мистецтва імені Кедишко. Про це телеграм-каналу повідомило джерело в навчальному закладі. Працівники Лідського державного музичного коледжу також повідомили, що у них у одного з викладачів також діагностовано Сovid-19. “Підтверджено діагноз “коронавірус” у одного з викладачів Лідського державного музичного коледжу. Вона заразилася від батька, коли була у нього в гостях у Дятлівському районі. Той помер, а вчителька ходила на роботу кілька днів, поки і в неї не піднялася температура. Наразі вона в лікарні, весь коледж знає, але боїться заперечити директору”, – пише працівник коледжу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com