Луценко відгуляв ювілей у ресторані фігуранта корупційної справи

18.12.2019, 18:32
57077

Колишній генпрокурор Юрій Луценко відгуляв 55-річчя у ресторані фігуранта корупційної справи Михайла Бейліна.

Читайте також: “Вона бреше і я маю докази”: Луценко звинуватив Йованович у брехні

Про це повідомляють Схеми.

Зазначається, що Бейліна – столичного бізнесмена та екс-радника глави АП Бориса Ложкіна – підозрюють у причетності до корупційної схеми на Укрзалізниці, якою було завдано 20 мільйонів гривень збитків.

На час святкування ювілею Луценка ресторан закрили від інших відвідувачів. Крім сім’ї екс-генпрокурор запросив на день народження колишніх підлеглих.

Дехто з них і досі працює в прокуратурі, і навіть, схоже, планує пройти переатестацію, щоб залишитись працювати в органах, зазначили журналісти.

Серед візитерів, яких журналісти помітили, були: вже колишній прокурор Києва Роман Говда, екс-керівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В’ячеслав Свірець, екс-начальник департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури Костянтин Моргун.

Також привітати Луценка прийшли: колишній начальник департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах ГПУ Сергій Тимченко; Валерій Романов, який до вересня цього року очолював прокуратуру Запорізької області, а в листопаді отримав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com