Львів попрощався з Іваном Вакарчуком (фото)

5.04.2020, 17:47
68656

Львів попрощався з видатним ректором, львів`янином Іваном Вакарчуком. Прощання відбулось у Свято−Покровській церкві ПЦУ камерно, на прохання родини. Поховають Івана Вакарчука на Личаківському кладовищі. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Читайте також: Вакарчук більше не очолює партію “Голос”: причина (відео)

На львівській Ратуші вивісили банер на знак вшанування пам’ятті Івана Вакарчука, а біля Львівського університету запалили лампадки.

Нагадаємо, свого часу Львівська міська рада присвоїла Івану Вакарчуку звання “Львів’янин року” (2010) за видатні досягнення в науковій, науково-педагогічній та організаційній діяльності та успішні реформи в галузі освіти.

Довідка

Іван Вакарчук − український фізик, політик і громадський діяч, міністр освіти і науки України (2007−2010). Протягом 1990−2007 і 2010−2013 років був ректором Львівського національного університету імені Івана Франка. Доктор фізико−математичних наук (1980). Герой України (2007), “Львів’янин року” (2010). Заслужений діяч науки і техніки України.

Нагадаємо, український фізик, політик і громадський діяч, колишній міністр освіти України та ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Іван Вакарчук помер у віці 73 років у суботу, 4 квітня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com