Ляшко і Парубій оголосили, що готові створити нову коаліцію

17.05.2019, 12:31
25291

Лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко заявив, що готовий вступати в нову коаліції, але він має умови. А голова Верховної Ради України Андрій Парубій уточнив, що коаліція має бути створена за місяць. Про це вони заявили під час виступів у Верховній Раді.

Читайте також: Андрій Парубій оголосив припинення діяльності коаліції Верховної Ради

“Наша команда готова брати участь в обговоренні питання про формування нової коаліції в парламенті. Ми вважаємо, що не можна втрачати жодного дня, бо парламент все одно піде на вибори. Ми готові обговорити питання про участь у коаліції за умови врахування наших пропозицій: радикальна зміна економічної політики, зокрема зміни до Конституції, щоб земля належала українським селянам, ніякого продажу землі; радикальна зміна політики, зокрема перегляд бюджету, вичищення корупційних схем, підвищення зарплат і пенсій, справедливі ціни на газ; перегляд угоди з Міжнародним валютним фондом”, – заявив Ляшко.

Радикал вважає, що не можна втрачати жодного дня, щоб не прийняти ті рішення, які чекають українці. “Нічого триматись за крісла”, – додав він.

Свою чергою, Парубій наголосив, що протягом місяця має бути сформовано нову коаліцію, він закликав фракції і групи парламенту розпочати консультації щодо формування нової коаліції.

За його словами, відповідно до Конституції, протягом одного місяця від сьогодні, з дня припинення діяльності коаліції депутатських фракцій у ВР, має бути сформована нова коаліція. “У зв’язку з цим закликаю представників усіх фракцій та груп розпочати консультації з приводу формування нової коаліції”, – заявив голова Парубій.

На думку спікера ВР, це була хороша коаліція.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що “Народний фронт” вийшов із парламентської коаліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com