Лист до палацу: як написати, щоб вам відповіла герцогиня Кембриджська

23.11.2021, 22:00
105629

А ви знали, що напередодні Різдва можна написати листа членам британської королівської сім’ї і отримати різдвяну листівку у відповідь?

Вже зовсім скоро герцогиня Кембриджська та принц Вільям, а також інші члени королівської родини представлятимуть свої різдвяні листівки. Саме про них і поговоримо сьогодні.

Шанувальники королівської пари щороку пишуть листи до Кенсінгтонського палацу, вітаючи сімейство з Різдвяними святами і Новим роком. Якось у виданні The Inspiration Edit навіть опублікували детальну інструкцію однієї з шанувальників подружжя, яка написала Кейт і Вільяму.

У замітці йдеться про те, що у Кетрін і Вільяма немає сторінки в Facebook, тому традиційний метод кореспонденції, мабуть, єдиний, як їм можна написати.

Читайте також: Дослідження: гризуни можуть заразити нас наступним небезпечним коронавірусом

“У разі звернення до Кетрін або Вільяма ви повинні використовувати титули “Ваша Королівська Високість” або “Дорога мадам”. Звертатися до принцеси на її ім’я неприпустимо. Лист до королівської сім’ї повинен мати офіційний тон і не бути занадто персоналізованим, хоча ви можете розповісти їм трохи про себе з метою пояснення або надання контексту вашого листа. Не забудьте вказати зворотну адресу і закінчити лист словами “ваш щиро” або “дуже щиро”, — йдеться в статті.

Адреса у герцога і герцогині проста:

The Duke and Duchess of Cambridge
Kensington palace
London
W8 4PU
United Kingdom

Про що буде лист, вирішувати тільки вам. Головне, що ви можете отримати не тільки відповідь, але і листівку. Багато шанувальників в Мережі діляться своїм досвідом і показують картки відповідей, які отримали від королівської пари.

До речі, а ви знали, що найбільш відповідальною в плані листування є королева Єлизавета II. Раніше вона сама переглядала всю кореспонденцію, що надходила на адресу Букінгемського палацу. Але зараз за неї це роблять придворні. І, звичайно, королева теж відповідає іноді на листи. Текст листа складають її помічники, а вона власноручно підписує їх.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com