“Люди – свині!” У Києві після свят залишили гори сміття біля головної ялинки (фото)

4.01.2022, 10:32
108643

У Києві після святкування Нового року біля головної ялинки на Софійській площі люди залишили гори сміття. Паперові стаканчики розкидали по підлозі та парапетах.

Читайте також: Названо найнебезпечніші дні у січні 2022 року: не плануйте важливих справ

Відповідне фото опублікувала киянка на своїй сторінці у Facebook.

“А тепер дивіться на центральну ялинку і те, що на сусідніх вулицях поруч з нею. Мабуть, біля ялинки глінтвейн купують, йдучи випивають, і потім, де хочуть, паперові стаканчики, там дорогою і лишають”, – написала жінка.

У коментарях до публікації обурені кияни написали, що українцям треба навчитися не смітити. Деякі нарікають на те, що у центрі міста недостатньо смітників, інші – на роботу комунальних служб.

“На власні очі бачила комунальників, котрі 1 січня прибирали біля ялинки, але народу стільки, що проткнутися неможливо, цілком може бути, що не встигають”,

“Кількість смітників не виправдовує того, що деякі люди – свині. Ще й дітей своїх вчать за власним прикладом не цінувати працю інших”,

“У німців гарно подібне питання вирішено: купуєш глінтвейн у горнятку. Платиш за глінтвейн і платиш за горнятко. Ідеш собі з тим горнятком, прогулюєшся, а потому, або повертаєш і тобі повертають кошти, або забираєш – воно тобою куплене”, – написали під фото.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com