Майже 17 тисяч за добу: Франція оновила рекорд із добового приросту COVID-19

3.10.2020, 22:49
85743

У Франції за добу майже 17 тисяч людей заразилися коронавірусом COVID-19. Загальна кількість випадків інфікування у країні становить 606 625, повідомило в суботу, 3 жовтня, агентство Sante publique France, підвідомче міністерству охорони здоров’я, пише Кореспондент.

Читайте також: Повідомили про стан хворого на COVID-19 Трампа

“16 972 випадки інфікування зареєстровані у Франції за останні 24 години”, – йдеться в повідомленні.

За словами фахівців агентства, це найвищий показник добового приросту заражених після скасування карантину в республіці у середині травня. До цього найбільше число інфікованих за добу – 16 096 – було зафіксовано 24 вересня. При цьому в п’ятницю влада повідомляла про трохи більше 12 тисяч заражених коронавірусом.

За добу в лікарнях країни померли 49 пацієнтів із COVID-19. Приблизно таке ж число летальних випадків фіксувалося в попередні дні. Загальна кількість померлих після зараження коронавірусом, за оновленою інформацією, становить 32 198, з них близько 21,5 тисячі смертельних випадків зареєстровано в госпіталях.

За останній тиждень до медичних установ потрапили понад 4 тисячі пацієнтів із COVID-19. З них 849 інфікованих перебувають у відділеннях реанімації.

Аналізуючи показники добового моніторингу, фахівці агентства підкреслили, що “на материковій частині Франції циркуляція вірусу знаходиться на високому рівні”.

Читайте також: У світі почали використовувати нові тести на COVID-19, які показують результат протягом 30 хвилин

“Число позитивних результатів тестів зростає. Однак кількість нових підтверджених випадків і, отже, показники захворюваності стабільні порівняно з попереднім тижнем”, – підкреслили у відомстві.

Також наголошується, що “кількість департаментів, де вірус активно циркулює, залишається на високому рівні (66)”. При цьому, за словами представників агентства, “через активну передачу інфекції від людини до людини прогнозується подальше зростання госпіталізацій”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com