Максим Плохой: де зараз перебуває луцький терорист і що на нього очікує

22.07.2020, 10:31
79097

Терорист Максим Плохой (справжнє ім’я Максим Кривош), який 21 липня захопив у Луцьку автобус із 13 пасажирами, наразі перебуває у слідчому ізоляторі. Про це в ефірі “Сніданку з 1+1” повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Читайте також: “Терорист здався, для чого граната і БТР?”: в мережі опублікували відео затримання Максима Кривоша (відео)

Йому висунуто обвинувачення у тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

“Я впевнений, що суд не обере жоден запобіжний захід, крім утримування під вартою. Далі на нього чекає суд. Він отримає довгий термін ув’язнення. Під час захоплення ніхто не загинув, то суд, думаю, це врахує. Утім, максимальна санкція – це довічне позбавлення волі. Далі слово за судом”, – каже Антон Геращенко.

Нагадаємо, вчора вранці, 21 липня, на Театральній площі в центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус приміського сполучення “Берестечко – Краснилівка”з близько 20 пасажирами. Він повідомив, що автобус замінований та у нього при собі є автоматична зброя та велика кількість вибухівки.

В області було введено оперативний план “Заручник”, СБУ введений план “Бумеранг”. Зі зловмисником велися переговори. Центр Луцька був перекритий поліцією.

Відомо, що чоловік, який висловлював обурення “існуючою системою в Україні”, відмовлявся виходити й відпускати людей, а також відкрив стрілянину в бік правоохоронців. Потім викинув з автобуса гранату, яка не здетонувала.

Станом на 22:10, 21 липня,  всі заручники з автобуса, захопленого сьогодні вранці в центрі Луцька, вільніТерориста Максима Кривоша затримано.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com