“Мала лише дамську сумочку і 2 тисяч євро”: Князєв заявив, що його колишня дружина стала жертвою інформаційної атаки

23.09.2019, 21:51
43447

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що інформація про затримання на польському кордоні його колишньої дружини із незадекларованою сумою 500 тисяч євро не є правдивою.Про це повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Дружину керівника Нацполіції Князєва затримали на польському кордоні із 650 тисячами незадеклораваних євро

″Моя колишня дружина, мати наших трьох дітей, а також я особисто стали об’єктами інформаційної атаки. Засоби масової інформації миттєво поширили «новину» про перевезення нею мало не мішків із грошима. Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю″, – написав Князєв на сторінці у Facebook.

Глава Нацполіції уточнив, що його колишня дружина – співробітник будівельної компанії ″Атлант″. Разом із нею в авто був власник компанії Вадим Каган, а також його український та європейський партнери.

Князєв розповів, що бізнес-партнер дружини повідомив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка була у автомобілі і належала Вадиму Кагану. Зазначається, що ці кошти були отримані внаслідок угоди щодо продажу торговельного приміщення у центрі столиці.

″Наявного пакету документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями та паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент було вичерпано″, – написав Князєв.

Він також зазначив, що жодних цінностей ″у громадянки Князєвої не було вилучено″.

″При собі у дамській сумочці мала особисті кошти та готівку на відрядження у сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців″, – додав голова Нацполіції.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com