“Малчі, х*хол, я тєбя заріжу”: у селі на Вінниччині любителька російських виконавців розмахувала ножем (відео)

25.09.2023, 13:03
147264

В одному із сіл Вінницького району виник скандал через гучне прослуховування пісень російських виконавців, які активно підтримують війну Росії проти України.

Читайте також: За підпал літери “Z” жорстокі тортури – над росіянином з Бєлгорода знущались у поліції

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко, опублікувавши відповідне відео.

За його словами, двоє хлопців, які проходили поруч із любителям такої музики, зробили їм зауваження. У відповідь жінка, якій це не сподобалося, накинулася на них із ножем та криками: “Малчі, ***, х*хол ***, я тєбя, ***, заріжу ***!”.

Згодом до інциденту долучився і її чоловік, який у відповідь на слова про воєнний стан в Україні несподівано заявив: “Какая Украіна, ми в Украінє живем?”.

Оскільки подружжя не дослухалося до слів небайдужих громадян про те, що неприйнятно слухати ці  пісні в країні, де триває війна та гинуть люди, у справу втрутилася поліція. Подружжя, яке агресивно відреагувало на зауваження, звернулося з вибаченнями за цей випадок.

Однак, на цьому все не закінчилося. Тепер факт нападу із ножем розслідуватимуть поліцейські, а ймовірну причетність до колабораційної діяльності — СБУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com