Мама Кузьми Скрябіна розповіла, як переживає біль втрати після майже 7-и років з дня загибелі сина: “Не побажаю нікому”

14.09.2021, 12:00
100889

Мама відомого українського виконавця Андрія Кузьменка (Скрябіна) розповіла, як почувається після смерті сина і на кого тримає образу

Джерело: Znay.ua

Як відомо, Скрябін трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року неподалік Дніпропетровської області. Вся країна і всі українці досі тепло згадують його виступи, зі сльозами на очах слухають його пісні і вшановують пам’ять великого артиста.

Читайте також: Співачка МакЅим вперше розсекретила свою вагу після хвороби: тепер схожа на 12-річну дівчинку

Мама Кузьми ведучим шоу “Життя відомих людей” зізналася, що Андрій був кращим сином і вона жодної матері не бажає відчути те ж, що і вона майже сім років тому. Ольга Михайлівна повідала історії з дитинства Андрія і розповіла, що в житті сина все змінилося з початком війни на Сході – він переживав її, як свою власну. Як відомо, Андрій жертвував великі суми молодим бійцям.

Мама артиста розповіла, що після такої втрати їй довелося розгрібати гори проблем зі складом групи “Скрябіна”, музиканти і “друзі” Андрія після його смерті зажадали відновити свої авторські права на легендарні пісні. Також, судові розгляди дуже мучили 74-річну жінку, але Ольга не втомлюється відстоювати честь сина донині, і дуже мріє знайти спокій.

“Буває така туга, що просто хочеться просто вийти і не увійти в цей світ. Не дай Господу Богу нікому такого”, – сказала Ольга Михайлівна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook, Telegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com