Марченко влаштувала пресконференцію в Москві: що розповіла дружина затриманого Медведчука (відео)

15.04.2022, 15:31
117500

Оксана Марченко, дружина нардепа від забороненої партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) Віктора Медведчука, влаштувала пресконференцію в Москві, столиці країни-агресорки Росії.

Читайте також: Удар по кишені Путіна: російський опозиціонер розповів, чи врятує Китай РФ

Відео вона опублікувала у себе в YouTube.

Марченко спілкувалася з пропагандистами в чорній масці. Вона пояснила, що не хоче, аби чоловік бачив її в “такому вигляді”, адже, за її словами, вона виглядає “дуже погано”.

Жінка державного зрадника заявила, що місцезнаходження Медведчука їй невідомо, а жодної реакції від української влади на звернення їй не надходило.

За словами Марченко, вона звернулася також до президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана, бо вважає його єдиним незалежним політиком в Європі. Однак він також їй не відповів.

Вона назвала затримання чоловіка залякуванням для всіх опозиціонерів, які не згодні з політикою президента України Володимира Зеленського.

Також Марченко звинуватила Службу безпеки України в катуваннях. Вона нібито розгледіла синці на лобі Медведчука на його останніх фото.

Якщо комусь ще відомо слово честь, то честь у цій людині, яка ні на один день не покидала територію України. Який казав мені завжди: “Я ні в чому не винен, я не вчинив жодного злочину щодо України” , – сказала Марченко про Медведчука.

Марченко додала, що виїхала з України до Білорусі 18 квітня, нібито щоб зняти інтерв’ю з пропагандистом Миколою Басковим для свого YouTube-каналу. В Москві ж у неї мешкає рідна сестра.

“Коли нам важко, ми намагаємося бути поруч із рідними”, – заявила дружина Медведчука.

Варто зазначити, що на пресконференції були присутні тільки російські пропагандисти та один журналіст з турецької інформаційної агенції.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com