Маріупольська гостинність: від отруєння померло 6 організаторів виборів президента РФ

18.02.2024, 17:00
154391

У Маріуполі на смерть отруїли шістьох організаторів майбутніх так званих виборів президента РФ, серед них були важливі “політичні шишки” з Москви.

Читайте також: Скільки Росія витратила грошей на війну: цифра вражає — джерело Reuters

Як пише тг-канал “Кремлівська табакерка” з посиланням на джерела в поліції ДНР, кілька днів тому в одній з маріупольських квартир були знайдені шестеро мертвих людей – четверо чоловіків і дві жінки. Повідомляється, що загиблими виявилися двоє місцевих активістів партії “Єдина Росія” і четверо гостей з Москви (в основному – політичні активісти, серед них були і співробітники ЦВК).

Відзначається, що двоє із загиблих повинні були працювати в Маріуполі на виборах, а “гості з Москви” приїхали дати їм останні настанови і провести інспекцію.

“Всі загиблі отруїлися їжею і пивом, які їм доставили з одного з ресторанів міста. У продукти і напої були додані смертельні дози миш’яку, не вижив після цього обіду ніхто. У ресторані, звідки доставляли їжу, проведені перевірки, слідів отрути не виявлено. А ось кур’єр, який доставив отруєні обід і пиво, безслідно зник”, – пише тг-канал.

“Кремлівська табакерка” повідомляє, що факт НП їм підтвердило джерело в ФСБ.

“Для того, щоб не зірвати процес голосування і не розганяти паніку, всі тіла були терміново вивезені з Маріуполя. Чотирьох загиблих поховали в Донецьку, два тіла відправлені в Москву”, – пише канал.

Причетність українських активістів до події побічно підтвердили в тг-каналі “Маріуполь. Спротив”.

“Ну якщо вже відомо, то можна. Коротко. Так. А ще нехай напишуть, що в будиночку по Будівельників, який віддали таким же цивільним окупантам і він раптом сьогодні втомився вогнем”, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com